torsdag 15 mars 2012

11-årsgräns.

Vet ni ? Det är 11-årsgräns på "Hunger Games". Är LYCKLIG. Trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle bli 11-årsgräns. Jag menar det går liksom ut på att dom ska döda varandra. Eller ja inte riktigt. Här får ni en förklaring:

Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

Åldersgränsen på Hunger Games är nu fastställd. Statens medieråd har beslutat att det blir 11-årsgräns. Yeeeey, det gillar vi:)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar