tisdag 6 november 2012

Man borde få resa oftare.

Vilket tråkigt och blöt väder det är ute. Men vad förväntar man sig i November månad? Kan inte riktigt fatta att det bara är mindre än en månad kvar till det fakiskt är December. Så mycket som händer. Längtar jätte mycket till jullovet. Speciellt teatern. Att få dansa. Det ska bli riktigt roligt. Dock kommer man inte hinna träffa dem andra tjejerna så jätte mycket. Men det är så kul att få dansa med alla. Nej, jag längtar riktigt mycket. Vi får hoppas att denna månaden går fort.

Till det ena från det andra. Idag kom Sofie hem från Miami och innan det var hon fast i New York. Hon åkte innan höstlovet och idag landade hon i Sverige. Jag var hos Emma innan så när hon kom hem stack hon direkt till oss. Det var riktigt härligt att träffa henne. Man har så himla mycket att prata om när man inte har träffat någon på ett tag. Det är ändå ganska mycket som händer på dagarna. Det behöver ju inte vara stora grejer men små grejer som kan vara roliga att berätta. Man borde åka iväg oftare, haha. Det är så lät att man tröttnar på varandra och bara blir irriterad. Men sen när personnen är borta ett tag så saknar man dem innerligt mycket. Så brukar det vara. Synd att det är så dyrt att resa och synd att skolan tar över ens liv. Men det får man bara leva med.

Nu ska jag ta och titta på Twilight. Den går på TV kl 21.00. Alla tre filmer går nu på kanal 5 Tisdag, Onsdag och Torsdag. Var sjukt längesedan jag såg dem filmerna.

För ett halvår sedan då jag hade fått min tandställningen. Led på danslektionen. Sjukt snygg bild BTW..Kram

1 kommentar: